Loading...

Home

Home

Zaalverhuur

Tegenover het Roodebeekpark in Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel) liggen er twee zalen die tot 60 personen kunnen verwelkomen. U kunt ze huren voor uw opleidingen, vergaderingen, algemene vergaderingen, seminaries, conferenties, recepties, drinks, vernissages, tentoonstellingen, vergaderingen van raden van mede-eigendom, zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsfeesten, informaticaopleidingen, avondcursussen, workshops, persconferenties, debatten, stages, pedagogische conferenties enz.

Deze prachtige ruimte bestaat uit twee zalen die samen worden verhuurd en volgens uw noden kunnen worden ingericht. Het atrium baadt in veel licht en is ideaal voor het organiseren van een vergadering, een receptie, een drink, een vernissage, een coachingatelier enz.

De andere zaal kan worden ingericht als vormingszaal, informaticazaal (tafels met pc’s), leszaal of conferentiezaal. Om het delen en ontwikkelen van kennis te bevorderen, stelt BDE Group een brede waaier van informatica- en multimedia-apparatuur ter beschikking zodat u hoogkwalitatieve events kunt organiseren.

Omdat wij veel belang hechten aan toegankelijkheid, zijn de ruimten voorzien voor mensen met een beperkte mobiliteit (gelijkvloerse lokalen, toiletten voor mensen met een handicap, onbelemmerde toegang tot de zalen).

Onze diensten

Le BDE Group vous propose différents services IT par le biais de différentes sociétés:
IT Services
IT Security
IT Equipement
IT Consulting
IT Training
BDE Group biedt verschillende IT-diensten aan via verschillende vennootschappen:
IT Services
IT Security
IT Equipement
IT Consulting
IT Training
The BDE Group offers the full range of IT services through its different companies:
IT Services
IT Security
IT Equipement
IT Consulting
IT Training